Home » Deelnemen

Deelnemen

Auto-Italia-Houten is Nederlands grootste verkoopbeurs met het beste uit Italië. Duizenden bezoekers vinden jaarlijks de weg naar dit gerenommeerde evenement in Houten (Utrecht) om te genieten van hetgeen waar de Italianen bekend om staan: smaakvol design en roemrijke racehistorie. Auto-Italia-Houten is Nederlands grootste autobeurs voor liefhebbers van Italiaans ontwerp en eenmaal de ontmoetingsplaats voor de consument met de Italië-specialist.

In mediterrane sfeer biedt Auto-Italia-Houten elk jaar uitstekende verkoopkansen voor importeurs, detaillisten en specialisten van Italiaanse producten en diensten. Deelname of sponsoring biedt organisaties aantrekkelijke mogelijkheden om op een doelgerichte manier onder de aandacht te komen van een specifieke doelgroep en/of om leads/direct sales te genereren. Zorg dat u erbij bent en ontmoet oude en nieuwe klanten!

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Auto-Italia-Houten, Martin de Vries Promotion per e-mail: info@auto-italia-houten.nl of telefonisch: 035 6836 990.